KARADAG FOODS

KARADAG FOODS Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Karadag Foods. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 19:43 Eten was koud en droog. Bezorging was wel op tijd. Niet voor herhaling vatbaar.
22 sep 2022 om 19:18 Als je een calzone besteld zonder champignons, prop hem dan niet vol met champignons. Linea recta in de vuilnisbak beland
22 sep 2022 om 17:48 Kon beter verzorgd worden het eten
21 sep 2022 om 4:38 Eten was heel vies smerig dat is niet wat we wilden
19 sep 2022 om 23:40 Prima opstijf uitstekend verzorgd, voor herhaling vatbaar
17 sep 2022 om 18:04 Eten was goed warm / veel / bestelopmerkingen opgevolgd toppers
10 sep 2022 om 20:15 Het duurde super lang , het friet was koud .. op de kapsalon geen sla komk tomaat .. we zijn allemaal misselijk
10 sep 2022 om 18:30 Het eten kwam pas 90 minuten na de bestelling. In de tussentijd 2 maal contact gehad met het restaurant zonder enige oplossing of ecxuses. Het eten heb ik teruggestuurd met de bezorger omdat deze koud was. Ik verwacht mijn geld terug.
9 sep 2022 om 20:51 Geen idee hoe het smaakt. Moest na 2 uur weg en het was nog niet bezorgd.
4 sep 2022 om 20:42 Na 70 minuten te hebben gewacht kwam het eten eindelijk. Toen Kon ik beginnen met het ontleden van mijn broodje -_- Ik had geen tomaat en komkommer !!! Na het ontleden was me broodje al koud geworden.
30 aug 2022 om 21:30 Patat was slap en koud. Burger was half rauw. Jammer dat de kwaliteit niet consistent is
27 aug 2022 om 19:31 Eten was heel erg lekker, maar helemaal door de hoop en het vlees lag uit de kapsalon bakjes zowel als de turkse pizza.